Förkyldnig

Tänkte berätta om min helg ! :)

Fredag : det började med att mamma och jag åkte in till stan för jag skulle fixa med pengar så jag betalade av min skuld till mammsen , sen åkte vi till kristineberg för jag skulle ta ett vaccin mot  livmorderhalscancer , och där träffar jag 2 från min förra klass =) de va kul hihi har inte träffat många från min förra klass kanske 7 st på sin höjd! Men när jag hade tagit vaccinet drog jag oh mamma in  te stan igen vi gick oh fikade på schalom , när vi hade fikt klart och sånt så åkte vi till nicke , vi stannade i vetland för att handla och så sedan bjöd jag mamma på mat , visst är jag inte för gullig:))?? sen när vi va klara så åkte vi till en godis butik som de fanns minst 500 olika sorter lösgodis xp .  Aja sen åkte vi vidare till sävsjö där nicke bor .  Sedan på kvällen blev de grillat fast inte så skönt ute frös som fan !

Lördag : Mamma väckte mig typ kl 10  gick upp då sedan åt ja frukost , klädde på mig och sånt . När ja hade fixat mig så åkte vi och kollade lite . köpte 2 par skor för ungeför 84 :- och en mugg till mormor hah :) gullig jag vet . Men när vi kom hem igen till nicke så åt vi sedan gick jag oh vilade en liten stund . fick datorn  när mamma va klar på den ! :p , checkade lite på datorn . Och sen när nicke kom hem fikade vi sedan gick ja till datan igen hah xp va på datan en stund . La mig och somnade vid 17-18 tiden sedan väckte mamma mig .
därför ja somna  är för att jag e sjuk kan man säga , har säkert feber , ont i halsen , ont i huvudet , dunkar i örona , kliar i ögona .. ja hur kul som helst ...  Lagom bra nu till skolan med -.-

Söndag: Just  nu kan jag inte säga så mkt om söndagen eftersom  det är natt och visst de är söndag nu men de är söndag natt.. men åker hem senare idag skönnnt!   men  skriver nog mera när ja e hemma  .. !

xoxo



RSS 2.0