ännu en vacker och solig dag:)

hej alla!

Idag har de varit kalsväder , yihoooo  me like ! jag älskar verkligen dethära vädret !

jag har typ solat och BADAT för första ggn i år  hiihihi trodde att de skulle vara iskallt men det var faktiskt rätt varmt
sen fick jag hem brevet från polisen så nu äre att vänta ¨på måndag sen blir jobb  på tisdag och 4 veckor framåt !!!

nu är jah med en kompis , ha det bäst nu alla!

sry de blev ett kort inlägg idag 

puss på allah

sommarväder entligen!

asså så jäkla nice att sommar engtligen har kommit!!!

har solat tiep hela dagen hur nice som helst! ska sola imorron med <; sen har jag snackat med bby oxå <3

det är tiep minst 24 grader ute eller de har varit  de iaf !

idag blev de tiep ett kort inlägg, vettifan va man ska skriva förutom att jag är skit glad att solen har kommit fram, bort med allt regn , de vill vi inte ha på sommaren !

2 dagar kvar nu, sen kommer philip hit(aa)<3

puss på alla, ha en fortsatt trevlig sommar :)


Söndag

Tjenare allah läsare om det är ngra som läser bloggen (a) !!!

idag har jag oh mammi åkt från hennes kille i sävsjö fedt skönt att få komma hem, de har varit boring där alltså . de har bara regnat ohh skit:(

men nu längtar jag bara att det ska bli ny vecka :DD
Imorron ska ja va med en kompis efter hon har kommit hem från sommarskolan , de blir väll chill med henne har inte varit meh henne på skit länge .
sedan på tisdag ska jolin sova här:DD skit kul skare bli för hon ska med till kalmar på onsdag, jippii , och då ska vi träffa miiin Philip <;  sen blir det väll att vara med dom på kvällen oxå <; sen ska philip sova hos mig tills fredag, för då ska han med mig , till ullared för sedan ska vi till liseberg på fredaah , myyyysss  kommer de bli , just de får int glömma att jag ska vara med jolin ohh lisa på tisdag, vi ska nog bada om de är nice väder :) hiih 

Jag är så himla lyckig nu eftersom jag har världens bästa philip :) <3


puss på allah<:

sprid min blogg!:p

Jaha nu är det natt ska väll sova snart om ja pallar hahha, men jag längtar efter min philip :(<3
Aja ska väll forstätta från de ja typ skrev förut idaag, det har tiep åskat,regnat,varit sol idag, höhöhö ...
Nu ikväll har jag varit på datan , sett tv, fått tiep 3 skivor med techno av mammas kille nu i kväll me hah :p de är nice så äre ngn som vill ha säg bara till!!:D sedan fixade han så ja kan se film på datan med <;

så nu har jag lagt in ett antal låtar på mobilen hiiihi <;

philip <3

nattiiii allaah <;

Ännu mer skit väder..

fanfan asså varför ska de va skit väder när man är ledig?.. " suck " det bara regnaroch regnar hela tiden buhuuu

aja idag har jag ohh mamma varit inne i sävjö och handlat lite och checkat runt lite hehhe, <; köpte en borste oh sen när jah skulle ta bort lappen så tappar ja borsten i golvet så den går söndeer , OTUR! men aja vi fick iaf lämna tbx den bra de iaf ..
fan har det skit boring i sävsjö , finns nada ohh göra , ohh min philip är på öland nu :( kunde ha varit hemma så kunde ja ha varit mehh han, men följde meh mamma , :(

har haft ont i huve idaah , men det har gått över , men det är nice att de ska bli varmt i veckan ska ligga oh brassa som fan antagligen i vånevik eller på gunnarsö fårse ! shiiet har inte badat en i år:o brukar jämt bada tidigt :o ... blir väll bada samtidigt som man solar?

just nu när jag tittar ut genom fönster så spööööööregnaaaaaaar det ute huhuhu:'((

Skriver mer ikv!!!!!!

philip<3


Midsommarafton..

HejHej!!

idag äre midsommarafton och jag sitter i sävsjö och har dyng boring eftersom de regnar sen dessutom så känner jag ingen här :o skulle varit bättre om philip hade varit hos mig.!

har inte bloggat på ngn dag asso, fy skäms ...  men det är för att jag inte har kunnit komma in på bloggen:s
men skitsamma jag är inne nue iaf???

har börjat att lyssna på fjårtiizz musik ,fan så go musik de är asså :p love på all fjårtizzz musik !

fatta jag ska träffa philip på torsdag, och jag ska va med han hela helgen med, fett niceeee <; han ska med till ullared nice och sen ska han med till liseberg, guuuuuud så kul de ska bli asso , jag ska träffa han i kalmar på torsdag, sen ska han med hem till mig och sova över(a) , <3

vet inte va jahh ska skriva mer asså ..

hör av er om ni vill något mohahah

dagens bästa ; Philip<3

Ciaooooooo <3


förlåt så hemskt mkt..

Förlåt säger jag bara om jag råkar skriva fel när ja skriver men de är för att jag har för brottom ibland när jag skriver och sedan vet jag inte om det går att gå in ngn stans att ändra på allt? hehe


Men  jag tycker att alla kan lyssna på denna låt på youtube, den är fedt bra asso !!!

http://www.youtube.com/watch?v=a6xZ19Q2iaY

Puss love ya all

helt jäkla wierd alltså...

fanfanfan säger jag bara !!!

Varför ska allt vara så jäkla komplicerat guuuuuuud allt är så jobbigt, varför kan man inte bli liten igen , då va allt så bra men då ville man bli stor, jag önskar fan att jag var liten igen och slapp alla jävla beskymmer!!

Om det stämmer som de säger så kommer inte jag få kunna börja jobba på mitt feriearbete förens jag har fått dendära jävla skiten från polisen,  "suck" ..

MEn om man tänker posetivt så blir det nog att jag åker och träffa lite släkt från den 19-26/6 det är rätt kul eftersom vi bor typ assa långt ifrån varandra lixom.. för isåfall blir det att jag pker tåg från berga station - norrköping central och där står mina kusiner iaf 2 st tror jag och min moster + hennes pojkvän , och så åker vi till mormor oh morfar tills lördagen , sedan på lördagen åker jag med dem till Hallstahammar som ligger ungefär vid västerås i västmanland, och stannar där tills jag ska till ullared/gbg nästa fredag, men då är mamma jättesnäll och gullig som hämtar mig i hulstfred , när hon har hämtat mig blir det av till sävsjö för att hämta upp hennes pojkvän i sävsjö där han bor,  och så åker vi till ullared för mamma har bokat stuga där , sedan lördagen beger vi oss till GÖTEBORG ! " HappyFace"  :)

Fan så skönt det känns att bara kunna skriva av sig , alltså precis skriva vad fan man vill , det är helt underbart, nu har jag fattat greppet om att ha en blogg!

Ska skriva mer&mer när jag kan och har tid
sen måste jag säga att jag saknar min otroliga sköna klass,! 92E <3
men som sagt vi blir äldre och gör det vi själva vill och så!

puss på alla som är söta och goa

Suck!!

Fan jag bloggar inte ofta eftersom jag suger stenhårt på att blogga, har fan inge vettigt att skriva känns det som !!!!!!

Nu på eftermiddagen så var jag på påskallaviksskolan och pratade med de rektorn som arbetar där.. ang mitt sommarjobb som jag ska ha v.26-29 , kommer antagligen inte få börja jobba på måndag som beräknat .. succccccck ..  det är bara för att jag skickade in en jäkla skit sak till polisen i tid , och därför kan dom inte låta mig börja jobba då , men hoppas som fan att dom kan skynda på så att jag får beviset hem innan denna vecka är slut .. annars måste jag vänta i 2 hela veckor innan de kommer ska ringa till dom imorrgon, så jag slipper jobba på heltid för att jobba in de timmar som jag missar, men vad gör man inte för att få pengar lixom ? Så nu är jag lagomt småtjurig ... Och jag får ju inga pengar heller förens min lön kommer in på kontot och det är ju evigheter dit meeeeeh, fan sen ska mamma ha typ 600 kr bara för att jag bor hemma? helt onödigt men jag måste de för att få " känna " på vuxenlivet enligt henne ...

Fårse va som händer i resten utav veckan.. hoppas på fett varmt så man kan bli BRUUUUUUUUUUUUUUN ngn jävla gång!. de känns lix som att man är vi som ett lakan, jag som brukar vara så brun annars ju , Snyft..

Blir kanske att dra till stugan till midsommar, då blire att hjälpa morfar med att sätta upp studsmattan som dom har tatt upp dit  Happyface.  Pussss ohhhh kraaaaaaaaaaaaaaammmm allaaaaaah <:                       
Yeh, en sommar bild som ja hittade när ja googlade på bilder...

nu smäller det!!!!

Tjenare!!!

idag har jag varit med  i niornas musikal, va skitnervös första gången vi spelade upp för lag 1 och lag 2!!!!
men nä vi spelade upp för lag 4 och lag  5 så gick de mkt bättre, alla som medverkade var jätteduktiga:)
fast vid ca kl sju ikväll så ska vi spela upp för familj och släkt , sedan efter det så ska vi städa och fixa  iordning allt, sedan blir de dax för att åka ut i de blå vet inte vart vi ska men tror att vi ska till mönsterås hållet!!



och imorron så gäller det:D slutaaaaaaaaaar nian på vallhalla skolan .. ska bli fett nice me sommarlov nu alltså , men kommer faktiskt sakna klassen , sedan kmr ja sakna vallhalla på ngt sätt, men ska iaf bli kul att börja oscarsgymnasiet i höst:D!!!!!!!!!! träffa nya människor och få nya kompisar!!

Ha en trevlig sommar alla!!

Ny här!!

Hejsan alla!!

Nu ikväll gjorde jag denna blogg.
Idag har det varit en chill dag typ , i skolan inga lektioner för att jag håller på med en musikal som alla frivilliga nior på vallhallaskolan är med i, det var genrep idag för på torsdag är det uppvisning för hela skolan samt föreldrarna på kvällen!!!

Snart ska jag kila bort till konsum och köpa hårfärg:D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0