28/10-2009

Tja bloggen och ni läsare!!

ja som alla vet så är det onsdag idag , det har varit en rätt bra dag iaf . idag har jag sovit , lagat mat , suttit vid datan , varit ute och cyklat med bror ! (y)

har lite ont i näsan idag , piercade mig igår ;D men det gör iaf inte lika ont som det gjorde igår och tidigare idag .
snackade med johanna idag :) saknar den tjejen hoppas att kunna va med henne imorron och sabina :))

guuuud vill fan ha nästa onsdag (a) ska nämligen ta bort min tandställning som är i över munnen , hah :)

vet inte vad jag ska skriva mer , skriver kanske senare om jag kommer på ngt :)

ha en fortsatt trevlig kväll samt höstlov ni som har då :)

Puusssshejj // sofie m :)


Tisdag

hejhej !

har inte skrivit på bloggen nu på ett tag , har inte orkat och pallat typ.

idag piercade jag näsan , har lite ont nu men det går nog snart över hoppas jag .

dt är höstlov denna vecka och det gillas ! skönt att få sova länge och allt(:

saknar mina vänner , så hoppas att jag träffar dom ngn dag nu i veckan :)  sa kanske 'även vad med markus denna vecka ngn dag:) och plugga lite ;p hehe

passar även min lillebror nu en stund ikväll :)

ha det gott så hörs vi , pusshejj // sofie

  Passar man i piercingen eller?:)


TISDAAAAAAAAAGG!!

CHACHA !!

sitter just nu och snackar med martin och några på msn , snackar en massa jävla skit ahahahah ! Samt spelar jag spel , det är gutt !

Fan kalt det är nu om morron , dagen , och kvällen typ, tog på mig vinterjackan idag , fan så skönt de va att ha den på sig .!

Imorron är det studiedag och då ska jag tillbringa dagen med johanna och kanske martin? :) sen ska jag oh johanna fika med maggen ngn stan på stan vid 17.00 tiden =)

Idag slutade vi vid typ 13.20 för vår lärare skulle till läkaren , vissa stannade kvar men jag & johanna stack hem , eller hem hon stack hem oh jag till gymmet ! sen hämta mamma mig ..

ORKA ATT FOLK KOMMENTERAR ANONYMT -.-

Fan e klockan redan halv tolv ;o är inge trött haha

aja hare bra

Puss/ sofie

MÅNDAAAG!

God kväll kära läsare =)

Hur är det med er idag då ?:) Med mig är det bara bra ! :) Hur som helst tänkte jag berätta om dagen :)

Skolan började ju vid 8.25 som vandligt hade hotell&resturang idag , rätt bra för slutade ju vid ca halv ett idag :D !! Aja , efter jag hade bytt om till mina "vandliga" kläder så gick jag till min klass och va där resten av dagen , ville träffa alla igen efter helgen och så ! Efter skolan hängde jag med johanna till "hennes" busshålsplats hehe, väntade tills hennes buss kom , efter det gick jag till gymmet oh tränade i ca 40 - 50 min ! :) Det är as gutt oh träna ;D ! Jag fick skjuss hem så¨duschade inte så ska snart dra och duscha ! sen ta sig en kopp kaffe eller ngt varmt  och kolla på en bra film eller se om det är ngt bra på tv:en , fast det är de aldrig på måndagar SUUUUUUCK !!

Idag har det varit en blåsig och kall dag , buhu men är det lika kallt imorron så blir det att ta fram vinterjackan ! Känns tidigt att börja med den redan ;o ! Fast jag tycker om hösten på ngt sätt för då får man ta på sig varma kläder, tända brasan (om man bor i hus alltså ! )

Just det på ONSDAG är det studiedag , så då blir det att va med johanna hela dagen :D! och sen träffa maggen för en fika :) Blir nog kul ! :) 

Höll ju på att glömma  , mina arkivfoton kom idag , helt ärlig så blev jag nöjd =) jag märker ju att jag har utvecklas från år till år med min klädstil :) som är bra !!!  Tänkte faktiskt ge johanna ett fotto på mig , hoppas man får ett tillbaka från henne bara (; 

mysig höst bild kan man säga  MYSIG BILD VA :)?

 

Imorron gpr nog mina gratis sms ut , men kommer fylla på imorrn när jag kommit hem från gymmet=) 
hare gött :)

Puusss & Kraaam // Sofie ♣♥









 



TV DAX !

Tjenare , nu är jag hemma igen eller har varit i typ 60 minuter , haha .  Fast nu ser jag på One Tree Hills , och det är sista avsnittet tror ja :( !! Men sen blir det att se Privileged & Ensam Mamma Söker (y)

Men väntar på att johanna ska logga in på msn , saknar henne :( inte träffat henne sen ONSDAG´S och det är för många dagar utan henne , bhuhuhu :'( , fast johanna har fixat blogg yihoooo fast hennes blogg får jag när hon loggar in på msn , ja när hon väl kommer in på msn :o HAHA

Idag blir det väll att se på valander vid nio , får väll se om det är ngt bra hehe ..

Jag hoppas att det blir en bra start på veckan imorron , inge mer bråk , tjafs och allt skit som hänt dom senaste veckorna "/


Ha det bra !!

// Sofie


Dra oh hämtar cyklen!

chacha !

Nu dar jag och hämtar min cykel i emsfors sedan kommer väll mamma ha datorn ett tag .
Blev kort inlägg nu , men ska försöka skriva mer senare .

Puuusss // Sofie


SÖNDAG !!

Tjaba tjena hallå  alla :)!

Skulle skriva några inlägg igår men orkade inte och va arg på dansk jävlarna ... och sen jävligt besviken på SVERIGE !!

Ja ni som inte vet vad jag snackar om så är det om fotboll , Sverige mötte Danmark igår och det gick åt helvete för sverige ... eller det ska jag inte säga  vi hade många bra chanser , fast dommaren dömmde som han gjorde ingen bra dommare enligt mig .. danskarna spelade fan som kärringar, fick fan frisparkar hela tiden oh skit . Tyckte att Sverige kunde vunnit ist menmen hoppas dom vinner på onsdag mot albanien !
Resultatet mellan Danmark-Sverige blev 1-0 !!

Nog snackat om fotboll nu. Tänkte berätta lite om helgen och så =)!

Igår sov jag ganska länge, guuuud vad sköönt det är att få sova länge :) Men iaf när jag vaknade duschade jag och fixade mig , sen drpg jag oh mötte lisa vid skolan , sen drog lisa & jag tioll konsum oh köpte godiiiisss , mmmuummsss !! HAHAH när vi va inne på konsum såg vi tre töntar som bor här i påskallavik , hahah både jag och lisa blev förvånad att en utan dom tre killarna gick till konsum och inte satt vid donken HAHHA .. Aja skit i dom , dom är bra idioter , som nästan alla är :o !!!!!!!!!

Men nog snackat om dem , när vi hade handlat godis oh de så drog vi hem till lisa som bor i emsfors va 1 km från påskallavik , hemma hos henne chilla vi vid hennes dator och lite sånt !

Idag har jag inte gjort så mkt , eller har städat och fixat lite i mitt rum , haha just nu sitter jag vid datorn och skriver på bloggen och ska strax hämta min cykel som är hos lisa , mamma får väll skjusa mig dit sen får ja väll cykla hem, hahah ! lite motion blir ju bra ju , när jag cyklar ! Gillar att röra på mig men mår inte så har ont i mina leder och så fast det går väll snart över förhoppningsvis? :D

Hmmm, kommer inte på ngt jag kan skriva om just nu , skriver väll ngt mer inlägg senare ikväll ! :)

Sköt om er och hoppas ni gillar bloggen =)
Komentera vad ni tkr ! (:


   Söt bild eller hur !? =)

Puss // sofie ♥

PANIK TYP :O ?!?!?

Hej igen , vet skulle sova nu typ ,men shiiit alltså , har ett problem .... Min plattång gick sönder igår , och måste ha en nu typ ? men måste ju fan ha ett par höstskor med !?!? ska man försöka hitta en plattång nu eller`? sen köpa ett par höstskor , i november ? shiiiiit venne vad jag ska göra :(


  Btw ,  ska inte köpa skorna på bilden , men vill ha den rosa plattången, oooh fan vill ha en plattång NUUUUUUU!!! :(



Aja , får höra med mamma om vi kan åka ner akut till media market i kalmar imorron dåe .. (a)


Puuuuuusssshejjjj , för sista ggn för mig ikväll (a)


/// Sooooooooooooofiiie <;

NattiNatti ?

Tjaaah igeeen alla goa ! ;D
skull
Jahopp då va det Karolin som åka ut ur idol först , rätt eller fel ? jag tycker iaf att RAMI skulle åka ur ist! gillar inte han , han har inget att göra i idol , för han sjunger fan falskare än min mamma ;o

Snart är det dax för lilla sofie att nanna kudden , hihihhi  .
Ska bara borsta mina tänder först , måste ju va duktig att sköta tänderna , har knappt haft ett hål , eller jo hade ett jä*la litet hål när jag gick i årkurs 6 , och nu går jag första året på gymnasiet !!

Men den 4/11-09 kl 07.50 åker min tandställning bort :D Iaf i överkäken , skulle varit fett najs om bäge under&över-delen togs bort sammtidigt, men ändå nöjd , och glad :D

Hmmm , tänkte om jag skulle lägga upp en bild, blir nog så idag faktiskt :D bara för det är FREDAG & jag är på bra humör , hihih eller iaf trött mohahha .

Imorron blir det LISA JOHANSSON :D♥

Men sov gott nu alla  ! :)

Pussss ohh kraaaaaaaaaam

// Sofie♥

 


                     


FREDAG!

Hejsan !

Lite konstigt alltså la upp ett inlägg för typ en timme sedan men nu är den borta? konstigt? svar ja :s

Fredag idag  , fan vad dagarna/veckorna/månaderna går fort :d  snart höstlov och allt :) samt att det är studiedag nästa onsdag yihooooooo ;D hoppas johanna kan / vill göra ngt då :D ! Saknar henne , har inte träffat henne sen i onsdaaags:( fan hon är jämt sjuk , känns det som :( , men hon kommer väll till skolan på måndag :D Fast då är jag ju på hotell&resturang /: , inget att klaga på att vara där , det är schysst oh roliga människor där , samt bra lärare :D Sen blir det att va hos bup kl 14.00¨på måndag oxå . Just  det skulle ju till polisen idag fast natta hade dragit med till sin kille eller va frida nu än sa xp haha men får se hur det blir på måndag ..

Fast idag så började när vi skulle börja vid 8.25 så började brandalarmet tjuta , blev klart rädd när ljudet började , först trodde jag att de var några som hade de ljudet på sin mobilen , fast det visade sig att  det inte var ett falsk alarm utan att det hade hänt ngt , men vet fan inte vart eller hur ;o !!!!!!!!


Just det har en fråga till er !

Vem är eran favo i idol 2009 ??

Mina är ; Erika , Erik , Towe , Eddie , Calle typ :p !!

Just nu dricker jag lite Coca-Cola , det bästa som typ finns , enligt mig alltså ! :*



Skriver lite senare , tror jag :)


Puuuuuuuuuussss


// sofiiee ;)

HJÄLP !?!


Finns det ngn snäll och gullig person som vill hjälpa mig att fixa min blogg? (a)

Skulle va jäv*igt tacksam alltså =)

/// Sofiee :*

ONSDAG !

Hejsan alla läsare !

Idag vare skolfoto  , venne hur de blev men hoppas de blev bra .

Vad fan ska man skriva egentligen ? ingen aning , men håller nog på att bli sjuk ,  fryser som fan om fötterna , och näsan  hah .
Pallar inte med att skriva om dagen . Fast kan säga att jag har varit lite duktig idag, har tränat idag  fett najz alltså :D sen värma sig lite i bastun ;D ..

Nej men ska nog ta lite kaffe snart och kolla om det finns ngn gott att fika till haha , bloggar senare kanske ,

pussss :*

// Sofiee

Stör mig typ :S

Alltså palla att jag är hur trött som helst men kan inte sova? vad fan beror det på ? :s Jadu inte fan vet jag :O
Sen stör jag mig på min mamma ibland alltså , hon sa att jag skulle få datorn vid 22.00 sen när klockan va 22.10 så satt hon och chattade , för hon hade "tagit" fel på klockan , fyfan vilken dålig ursäkt ! Bara jag som stör mig på VUXNA , eller ? :s 

Aja , men ska väll snart palla mig till sängen och sova , hahah men om det inte fungerar får jag väll smsa om det finns några social , hahaah eller sover alla :o?

Men helt ärligt , vad tkr ni om bloggen ? är det bra ? eller ska jag sluta skriva? ingen idè om ni inte gillar det? men om det är ngt som inte är bra eller om ni vill att jag ska skriva om ngt speciellt "ämne" kommentera isf , skulle bli glad om ni kom med förslag (a) .

Hiih , gillar att ni kollar bloggen , första ggn jag kolla hade jag typ 74 besökare sen har det bara ökat , men länka gärna min blogg på era bloggar om ni har ngn , eller sprid den vidare om ni är typ inne på bdb , msn eller ngt hihi (a) ..

Imorron är det skola och kommer få träffa dom bästa igen , det är fan det ända som gör att man vill till skolan för att få träffa er (: <3

Men alla får ha det gött som fan , sen sova bra med ! :) Godnatt alla sötisaaaaaaaaaar!

Puuuussss  // Sofiee


Måndag!

Hejhej !

Ja som sagt idag är det måndag och har varit utan mina bästa :( har varit på hotell&resturang , men det är rätt goa människor där , har kul med dom iaf (Y) !

Jag har mått lite dåligt idag , jävla medecin -.- men läkaren sa att det bara är biverkningar och ska bara bita i det sura äpplet som man säger haha , fast det går nog över när jag har börjat att vant mig med medecinen :p

Seriöst jag hatar verkligen 2 stycken på skolan , dom kan ju bara ta oh dränka sig eller ngt , nej sånt ska man inte säga om folk men blir så jävla trött när man säger att man inte pallar vittna , för man mår skit så bryr den personen inte sig om mig, bara om sig själv , även att alla säger att det är nerlagt , sen att den personen verkligen kollar på mig sen snackar skit och sånt bara för att man inte VILL/ORKAR STÄLLA UPP , när man själv mår skit :o .. Aja har iaf så jävla bra vänner , älskar er <3 !

Vädret idag har väll varit sådär , när jag väntade på mamma började det att blåsa som fan alltså sen började det att regna , men tur så kom mamma innan det började ösregna !  När mamma hade hämtat mig så drog vi till apoteket , sen till maxi oh handlade , när vi handlat klart så åkte vi till donken och åt ! :) Taaack mamma , puss på dej :) När vi skulle åka från donken så va det värsta kön , alla från scania slutade då hhaha , :p

Och just nu sitter jag vid datorn , bloggar lite , snackar lite på msn och tar det lungt , känner mig skakigt och allt men det är medecinen som gör att jag får biverkningar !  Och äter nästan inget längre för jag har ingen matlust längre och är typ aldrig hungrig ..


Men ha en  bra kväll nu alla söta som läser :)

pussss och kraaaaam /// Sofiiiieee :)


Söndag kväll!!!!!!

Tjaaaa alla sötisar :D !

Nu är det söndag kväll och jag glor på tv , det är najs program på tv;en alltså :p

Imorron är det skola , det blir att va på Hotell&resturang hela dagen , det är väll rätt najs , men kommer ju sakna mina söta och grymma kompisar ju :/  men får ju dra till dom när jag har rast och förhoppningsvis har dom med rast?

Men det finns fan en jävla person som jag helst av allt inte vill träffa , säger inga namn . 

Jag hoppas att Martin kommer tillbaka till skolan imon , för du vet du är alltid välkommen till skolan vännen , vi älskar dej vännen , snälla kom till oss nästa gång du mår dåligt , så det inte blir samma sa igen som sist :/ men ta den tid du behöver , men som sagt vi kommer alltid finnas för dig !

Just det kolla in min grymma kompis sara anderssons blogg:D  det går verkligen att snacka med henne om allt , finns alltid för dej sara ! =) <3 
 

Det är sara´s blogg , kolla för fan :D
http://tomatenutana.blogspot.com/



Puss på alla söta som läser :)
// Sofie ! :)


Förlåt .. !

Hej igen .

Jag vill bara säga förlåt för att jag har varit lite konstig i nägra dagar nu , men det är för allt skit har hänt , jag ber verkligen om förlåtelse , det har inte varit meningen .. speciellt markus , jag ber så jävla mkt om förlåtelse , jag vet att du har velat stötta mig , jag vet men jag har inte pallat med ngn typ . Jag vill verkligen att du förstår eller det vet jag att du gör , så vill bara säga att du är helt underbar och allt , ingen kille har varit så mot mig som du är , jag lovar att vi ska ses i veckan , lovar att jag ska bättra mig , för jag vill verkligen inte förlora dig gubben !
Hoppas du läser detta markus !

En Massa kramar och pussar till dig markus från din sofie ! (K)

// soofie

Ny design , ! :D

Hejhej !

Tack jasmin för du fixa min design :D !
Jag älskar verkligen den nya designen , hur fin som helst =)

Ni kan ju kolla Jasmin´s blogg ! den e najs ;D http://bornforthisshit.blogg.se/

Idag är det söndag och det betyder att det är skola imorron .. har ingen större lust att gå till skolan imorron , men min mamma tvingar typ mig till skolan , aja skit samma det är väll bara att gå till skolan ..

Har inte varit ute ngt en idag faktiskt , men ska väll dra ut en sväng sen , för att köpa godis haha  , fast det blåser ju rätt mkt ute nu , och hösten har kommit ! det är så mysigt med hösten/vintern , för då måste man ta på sig lite varma kläder, och det blir ju mörkare ute fortare , guuud tycker verkligen om hösten :)

Jag har iaf världens bästa kompisar , älskar er ska ni veta ! :) (L)
Ni stöttar mig , och jag er ! :)

Men stör mig på folk som säger att man är deras vänner , sen så tänker dom bara på sig själva , att man ska hjälpa dom när dom har det svårt eller mår dåligt, men när man själv mår dåligt så tänker dom bara på sig själva , fyfan säger jag bara . Va ärliga ist för att va FALSKA !!!

Skriver mer i kväll kanske , fåse hur jag känner mig , om jag är på blogg humör då alltså !

 

Puss på alla som läser !

/ Sofie


Ingen bra bloggare precis ..

Tjaa alla !

Har märkt att jag inte är en bra bloggare precis .
Och har inte haft ngn större lust att blogga heller , för det har hänt massa skit  och det tar verkligen kål på mig .

Skolan har börjat att komma igång , rätt skönt att skolan är igång , träffat en massa bra människor , hoppas verkligen att det börjar gå bra för mig nu så jag kan gå en gymnasie linje nästa år , men det är absolut inge fel på IV , älskar  lärarna , klasskompisarn , och lektionerna är det absolut inge fel på alls , jag trodde att jag skulle tycka att skolan va värsta tråkig och allt , men nej då jag tkr det är rätt kul att gå till skolan , trivs med allt så det är bara en massa plus :)

Någon som är bra på att fixa bloggar? Ja design och sånt så hör av er till mig =)
[email protected] är den !

ha det bra , så får jag se när jag kommer börja blogga igen , kanske redan imorron , vem vet? :p

xoxo <3

RSS 2.0