hejdå

som sagt blir nog mitt sista inlägg här på blogg.se!

börjat att blogga på nattstad.se så ni kan följa min bloggande på nattstad.se!:)

http://www.nattstad.se/Sofie.Meijer där har ni direkt länken till min nya blogg:)

Puss & kram  ♥

byta blogg?

funderar skarpt på att sluta blogga här och börja på nattstad istället!:) det verkar va mycket bättre där än här på blogg.se!

blir nog så att jag slutar att blogga här :)

hah trååk

För 10 år sedan:
Hur gammal var du? 8
Var gick du i skola? näslund 
Var jobbade du? ingen stans hah
Var levde/bodde du? I halstahammar & oskarshamn
Var brukade du hålla hus? hemma, skolan, kompisar , ute osv 
Bar du glasögon? ja
Vem var din bästa vän? josefine
Hur många tatueringar hade du? 0
Hur många piercingar hade du? ett i varje öra
Vilken bil körde du? ingeen 
Hade du varit på ett riktigt party? öhm kommer inte ihåg
Hade du fått ditt hjärta krossat? neeej

För 5 år sedan:
Hur gammal var du?
13
Var gick du i skola? påskallavikskolan / vallhallaskolan
Var arbetade du? ingenstans
Vart bodde du? påskallavik
Var brukade du hänga? hos kompisar, hemma , fotbollen
Använde du glasögon? ao
Vem var din bästa vän? hm sofie :p 
Hur många tatueringar hade du? 0
Hur många piercingar hade du? samma som förut
Vad för bil körde du? ingen!
Hade du fått ditt hjärta krossat? yes
Var du singel/upptagen/dejtande? singel

För 2 år sedan:

Hur gammal var du? 16
Var gick du i skola? vallhalla
Var jobbade du? ingenstans!
Var bodde du? påskallavik HAHAHA 
Var brukade du hänga? hemma,gymmet , kompisar 
Använde du glasögon? yes
Vem var din bästa vän? hmm.. vet inte  
Hur många tatueringar? 0
Hur många piercings hade du? örorna
Vilken bil körde du? ingen!
Hade du fått ditt hjärta krossat? vet inte , tror de
Var du singel/upptagen/gift/dejtande? singel & upptagen

Idag
Hur gammal är du? 18 ;>
Var går du i skola? oscarsgymnasiet:)
Var arbetar du? ingen stans men letar jobb :) 
Var bor du? påskallavik tyvärr -.-
Använder du glasögon? ja
Var brukar du hänga? hemma,gymmet,kompisar,datorn
Talar du med dina gamla vänner? typ inte .. 
Hur många piercings har du? örorna
Hur många tatueringar? 1:))
Vad har du för bil? ingen!
Har ditt hjärta krossats? nja..
Är du singel/upptagen/gift/dejtande? giiiiiiiiiiift ;D hahah nae men ´är singel..


Dag 9

Skulle ha laddat upp bild på mig och min bästa vän men har fler än 1 bästa vän .. men sen har jag ny dator så har inga bilder & hitta inga på fb heller men lovar att lägga upp en bild sen när jag har bilder:)

puss på er alla!!

fredag

godkväll på er!:)

Nu har jag egen dator så skööööööööönt! ska strax fixa lite chips och dip mmmmmums! sen ska jag kolla parlamentet som börjar vid halv tio :D!

orkar inte skriva så mycket mer! ha en fortsatt trevlig kväll :D!


/ sofie

Dag 8

En dålig vana som jag önskar att jag inte hade är nog att jag går och små äter massa onyttigt skit som godis osv.. sen att jag är LAAAAAAAAAAAAT!:o


Dag 7

Om jag fick en miljon då skulle jag köpt mig ett hus i thailand , lagt undan pengar tills jag flyttar hemifrån , till körkortet , köpa massa kläder , fixa en lägenhet i göteborg , köpa en snygg bil , ge mamma lite pengar och en massa mer :D








skulle köpt mig en sån bil eller ..



.. så skulle jag köpt mig en sån bil ;>



torsdag

godmorgon på er!

Ligger i sängen och lyssnar på musik medans jag väntar på att tvätten ska bli klar:) har som sagt sovmorgon & hjälper mamma med att tvätta eftersom hon har jobbat natt..

Idag är det riktigt kallt alltså , 14 minus grader fast kan ju alltid hoppas på att det blir varmare under dagen :))

ni får ha en bra dag :) ta hand om er!

/sofie






music..

godkväll!:)

ligger i soffan och lyssnar på screamo typ ^^ tänkte att jag skriver lite nu innan jag ska sova och imorron lär jag inte hinna med och skriva nått eller jo kanske på förmiddan.

Skolan idag va väl sådär , det va min jävla cp lärare som jag har i matte som jag lackade på eller kanske inte visade det men iaf han är seriöst helt jävla störd i huvudet :O annars va engelskan rätt okeyy, tog lite fakta om blondinbella ;> sen väl efter skolan drog jag och hämta min touch på onoff som kommit hem från lagningen .. sen när jag är på väg till gymmet hör jag nån ropa " ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ , ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ "   och så vare emma som skulle käka med sin pojkvän :)

Tränade nog lite för mycket idag för höll på att svimma och spy .. men hade ju inte käkat nått innan så mitt egna fel kanske:p?

Imorn börjar jag 11.15 och INGA LEKTIONER .. då tänker ni säkert " vad ska hon till skolan om då? "  men det är så att vi ettor & tvåor ska servera & laga mat till dom som var våra hanledare på vår APU ( praktik ) såå vi ska ju förbereda allt och så innan dom kommer vid 17.00 eller om det var vid 18.00 & så jobbar vi till 21.00-22.00 tror jag det var , beror ju allt på när vi blir klara..








Dag 6




det där är min smak av killar(a) men seriöst någon som ryan sheckler är min typ/smak av killar :D


dag 5

hmmm ngt som jag vill ha mer än ngt annat just nu är sommar och ett extra jobb typ & sommarjobb :)









dag 4

oj , hade helt glömt bort att skriva dag fyra så det får jag la göra nu & dag fem & sex ? heheh

Okej mina mål i livet är att jag blir en känd kock som kommer synas på tv osv! sen att jag mår bra , har bra ekonomi & att jag flyttar te västkusten alltså göteborg typ efter gymnasiet :) sedan att skaffa familj och sånt efter 25 :)


gym<3

hej!

kom hem för en liten stund sedan. Idag gick det väl sådär för oss på restaurangen ? det va typ bara 7 stycken som var och åt .. aja men bättre blir det nästa vecka för det satsar vi på eller? 

men drog till gymmet efter skolan och när jag precis va vid bussen så åkte den iväg snacka om nån som blev sur... men blev bättre sen när jag väl va på gymmet:)

såå sitter här och lyssnar på musik , är sjukt trött så blir att sova tidigt ikväll tror jag! :)

pusshejj


:)))

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag ska kila^^ 
Imorn har min klass restaurangen öppen igen eftersom det är tisdag imorn;) seriöst jag älskar mitt nya schema! eller älskar och älskar men jag gillar det!

Jag vet gott och väl att jag inte ser ut som en sådan person som lyssnar på skrikmusik, men jag gört jag älskar skrikmusik som f*n!

Nej ska nog träna lite nu sen duscha , och fixa tills imorn! ha det bra!

pussss


besviken & ledsen ...

Måste bara skriva av mig på ett eller annat sätt nu alltså , det har gått för långt nu! Jag vet inte om du kommer se vad jag skriver men vill bara få ur mig allt som jag har inom mig! Egentligen skulle jag inte sitta och skriva det via bloggen utan jag borde säga det direkt till dig men saken är att jag inte vågar , kalla mig vad ni vill men jag vågar helt enkelt inte skriva eller ringa till dig..!

Under mina 18 år som jag har levt så har jag kanske träffat dig max 3-4 gånger , det är inte normalt? Jag undrar hela tiden på varför du lämnade mig & mamma eller speciellt varför du strunta i mig..?

visst om det var något mellan dig och mamma, fine liksom det är en annan sak men att lämna mig med mamma , inte vilja ha kontakt med din egna dotter gör mig så jävla ledsen.
Du ska veta att jag så hemskt gärna önskar att allt var bra att vi hade kontakt men så är det inte tyvärr.. Du har ny familj som verkar vara så sjukt mycket bättre än vad jag är men har säkert fel men det är så jag känner..

Visst jag kanske inte är mogen än att ta tag i vår relation men jag tycker att det är DU som borde ta kontakt med mig, visa att du vill ha en kontakt med din DOTTER & inte bara höra av sig till jul och när jag fyller , jag finns faktiskt resten utav åren också. 

Du skriver att du saknar mig , att ni pratar om mig hos dig , att du vill ha upp mig och att vi ska träffas.. men det är faktiskt inte JAG som har valt att det ska vara som det är! istället för att säga så jävla mycket som du gör , så se till att det händer oxå!? Om jag nu inte skulle vilja ha hit dig när jag tar studenten , eller den dagen du blir MORFAR så vill du hålla ditt FÖRSTA barnbarn eller har jag fel? eller då jag gifter mig så vill du väl följa mig till alltaret eller vill du att nån annan ska göra det ? 

Seriöst , jag älskar dig men jag är så jävla besviken på dig pappa! Men jag ska inte säga att du INTE har försökt för det har du men då är det jag som varit så jävla rädd och inte vågat , du är faktiskt som en främmande människa för mig fast det står på papper att du är min pappa men sanningen är att jag ALDRIG har haft någon pappa som har funnits där för mig!

Alla gånger jag har bråkat med mamma så hade jag önskat att du fanns nära mig , att jag kunde rymma hem till dig men så har det inte varit.. Jag har aldrig haft någon annan än mamma!

Jag känner själv att jag blivit en mogen människa, har fattat vilka fel jag gjort mot dig mamma, du har alltid funnits där för mig även om jag inte har velat sett det! Vet oxå att jag är sjukt dålig på att säga hur mycket jag älskar dig, att jag uppskattar att du finns osv.. Det du får höra av mig är " jävla hora, slampa , du är sämst " och en massa mer , vilken mamma vill höra sånt av sin dotter? Jag skulle iaf inte vilja höra det av mina barn när jag får barn.. Förlåt för att jag varit som jag varit emot dig & jag ångrar verkligen allt nu när jag ser hur marcus är , han är precis som jag var när jag va yngre.. Att det skulle ta 18 år för mig att inse vilken jävla idiot jag har varit mot dig och andra.

Hoppas ni har orkar att läsa allt men det kändes bara som att jag var tvungen att få skriva av mig lite.. men här kommer det en dikt till min mamma!♥


" Mor min mor du är underbar
Jag älskar dig årets alla dar´
Du har gjort mig till den jag e´
Och dig jag nu vill tacka för de´
För ingen mor är bättre än du
Varken förr eller nu "






Dag 3

SOMMAR

 för att det är varmt
 vara på öland
sola & bada
 man blir brun
göteborg osv!


























ganska chill

heejj:)!!

Ny vecka och nya tag är det som gäller nu!:) kom precis hem från ett soft pass på gymmet sååå det känns sjukt soft att ligga i sängen och kan känna sig duktig:) blir hårdträning från och med nu har jag bestämmt mig för och ska klara av det oxå!!

Skolan var soft som den brukar vara eftersom klassen gör dagarna bra! men hade typ 2 lektioner för på engelskan så skulle vi börja med att ta fakta om ngn som vi berundrar/ser upp till tänkte ta mig själv men man skulle kunna ta fakta på nätet så där sprack det men jag valde att ta fakta om blondinbella! och jag frågade om man va tvungen att komma tebaks till klassrummet men det behövde vi inte så jag slutade vid 11.15 ^^ och då drog jag till gymmet!:D ehm på matten gjorde jag inte ett skit och på svenskan blev jag klar med läxan tills på fredag ! :)

Bara för att jag har världens bästa moster så tänkte jag göra lite reklam för hennes företag som hon ska starta upp i mars tror jag att det var!:) länkar hennes blogg så kan ni börja följa den !:)  "
http://ninnishjarteting.blogspot.com"














 


varför just jag ?

hej!

jag måste bara skriva av mig!

alla andra får kärlek , förutom jag? seriöst varför? jag vill oxå ge kärlek till nån. det är svårt att hitta nån som älskar en för den man är , seriöst känns så iaf för min del? och om man hittar någon så bor han självklart långt åt helvete eller är helt oseriös osv.. nu är det fan min tur att hitta nån!

ska man behöva leta efter nån på dejtingsida eller? funderar seriöst skarpt på att göra det? alla säger att det finns någon för alla! ..

en sak , jag saknar fan en som jag träffa en gång , gav inte honom chansen hur mysig och gullig kille som helst och jag bara strunta i honom .. seriöst saknar honom ..

menmen det är bara att se glad ut så hittar man väl sin kärlek snart?..


Dag 2



seriöst du är fan den finaste jag vet! förstår du verkligen vad du betyder för mig?

jagälskardig[v'


blev ngt fel , detta skulle va innan dag 1 men skitsamma

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar/tjejer jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Dag 1

  • jag är född den 2 januari 1993
  • vill bli kock 
  • älskar mina vänner
  • har ingen kontakt med pappa..
  • var 10 år när jag blev storasyster till min bror
  • vill bo i göteborg
  • jag har diagnosen ADHD 
  • går hotell- och restaurang!
  • är livrädd för spindlar
  • saknar mitt blonda hår allt för mycket :( 


  • not okey ..

    hey!

    skit kul att vakna med huvudvärk .. somnade med huvudvärk .. kuuuuul .. ont i kroppen också,vill inte bli sjuk:(

    ligger i soffan och kollar på barnkanalen fett skoj thihi.

    orkar inte skriva så speciellt mycket mer..

    pusshejj





    ;(((((((((

    som ni ser så håller jag åter igen på med designen på bloggen , fortsätter imorn för har så sjukt ont i huvudet känns som det sprängs vilken sekund som helst! ;(

    godnatt på er!
    puss

    hiss och diss time !










    Eminen - Not Afraid , NRJ , dom närmaste vännerna , sängen osv!..





    SNÖN, LET'S DANCE, FALSKA MÄNNISKOR, MOBBNING, LAMPAN SOM DAMPAR I VARDAGSRUMMET.. 
















    myshelg!

    hej alla söta:)!

    äntligen är det fredag och helg! sitter i soffan och kollar på let's dance käkade nyss nudlar och ska bara ha en myskväll samt myshelg!:)

    skolan gick bara bra som vanligt fast idrotten va seriöst sjukt jobbig! vi hade bodypump visst det var sjukt skoj men hur jobbigt som helst så imorgon kommer jag inte kunna gå hahah!

    imorn kanske lisa kommer hit på kvällen så det är bara mys! fårse vad som händer imorn annars:)
    nae ska inte kolla let's dance , det är inte min grej precis .. nu blir det att lyssna på NRJ & spela cityvillage på facebook;)

    puss




    glass mums! ska ta mig lite sen;)

    SOV NU !

    godnatt på er där ute!

    klockan är kvart över ett och jag borde SOVA nu
    ! tänkte att jag slänger in ett litet inlägg.

    Jag är sååå sjukt sugen på att festa men mina pengar gick till biljetterna... men fårse vad som finns här hemma som går att dricka? ;) skolan börjar om några timmar och vi slutar ganska sent! men skönt med idrott som sista lektion!

    Tänkte byta design och så i helgen .. något förslag på bakrund, färger osv? ska jag lägga upp mer bilder från dagarna , ge mig tips bara! :D tar åt mig det ni säger!:) eller är det någon som har lust att designa åt mig? fast helst vill jag göra det själv men behöver tips och idèr!

    nej nu säger jag en sak ...

    - godnatt!♥









    slänger in en gamalfjortis bild på mig! hahah








    torsdag!

    Hej!

    Har pluggat och försökt hjälp min bror med hans läxa men det gick som de gick .. menmen för mig gick de bra haha.

    Skolan går bara bra och jag har seriöst äntligen börjat fatta ekvationerna i matte igen! alltså matte är såå sjukt roligt tycker jag! Efter skolan så väntade jag på mamma för hon skulle komma med pengar för jag skulle köpa biljetterna till liza så nu har jag dom :) åker den 20/2 ! :D


    hoppas allt är bra med er!
    pussen

    old stuffs!!























    Kollade igenom kameran som jag hitta när jag städade (a) hittade sjukt gamla bilder bl.a när jag var blondiiie och jag saknar mitt blonda och fina hår..

    en fråga..

    - ska man bli blond eller ska man fortsätta va browniie??  

    hihi , va även några som ville att jag skulle visa mitt ansikte så varse , laddade faktiskt upp bilder på mitt ansikte hiiihihih visst är jag för gullig? 

    Tänkte på en sak förut .. om man gillar sina egna egobilder , exempel som man har på facebook , msn osv .. är man egokär då?
    Och det är la inget fel med att man är lite ego , bara det inte går till överdrift??

    Tycker att fler borde ha ett självförtroende / självkänsla ! 
    man borde känna att man duger för den man är och inte den som andra tycker att man ska vara för om man är det då är man ju inte sig själv?


    Nej, nu väntar plugg på mig men jag väntar inte på pluggandet(a) Men en sak som jag har märkt , det är att även att plugga är bland det tråkigaste som finns så ger det ju resultat om man lägger ner energi på't!!!!!! 

    Ni får ha det så bra och sköt om er & ta hand om varandra , säg snälla saker till varandra osv.. ! ;>

    Pusshejj!  


    .

    heyy!

    snön är på väg bort , guuud vad jag älskar't !

    slutade tidigt idag , fixade lite tider på körskolan så har några tider nu!!! måste börja plugga på teorin nu. på tal om plugg så måste jag plugga lite snart men måste fixa till i mitt rum först så det är lika bra att jag gör det ist för att sitta här och nörda haha! skriver mer sen annars blir det imorgon!

    pusstja!

    ny vecka!

    hejsan alla läsare!

    måste säga att jag älskar skolan .. och nej jag driver inte :o hah har bästa schemat så ja det är därför jag älskar skolan:)))  har lämnat in min LG mobil idag och ska hämta en lånemobil imon.. har även gymmat idag fast va inte så pepp på't så då vare inte lika skoj att dra dit..

    imorn öppnar min klass lilla restaurangen , kom dit mellan 11.30 - 13.00 :D jag serverar , lite nervös (a) men det ska gå bra , har ju serverat förut ^^

    nej, ska snart ta och sätta mig oh plugga , booooooooooring!

    ha det bäst!

    trÅk

    seriöst har så sjukt så plugga är seriöst roligt :o ..  seriöst blir att ta sig en dusch snart sedan plugga! har bajsprov imorn men slutar 11.55 imorn , det är jag gla över!

    pussssssssssshej


    söndag ...

    Godeftermiddag:)

    sitter och lyssnar på musik , ska la fortsätta med pluggandet och seriöst jag pallar fan inte städa mitt rum idag:O!

    har iaf haft en sjukt awesome helg med lisa och folk som jag ringt och terrat(a) thhi men förlåt alla som jag ringt! haha lisa har iaf haft det kul ;) och idag mår jag faktiskt relativt bra , men ont i kroppen! kommer som sagt inte ihåg så mkt :o tihih !

    pallar faktiskt inte skriva värsta långa inlägget idag är sjukt seg! men skriver la mer imorn!

    puss

    monopol..

    godkväll alla :)

    har precis tagit en liten paus från monopol spelandet med lisa:) haha jag leder överlägset men allt kan hända;) dricker lite vin oxå :) haha låter som en gammal tant som sitter en ensam kväll framför tvn och tar sig ett glas vitt xD hahhahahahah


    ha det bäst!

    pusssssssssssssss


    lördag!

    hejhej!

    alltså förlåt för att jag inte skrev så mycket igår men aa jag va lite borta...

    om jag ska berätta om gårdag så var jag alltså hos läkaren nere i kalmar vid halv nio för att checka min allerigi & astma sedan för att snacka med läkaren! jag hade gått ner 8 kg sedan jag var där sist!:) awesome , ett stort plus till mig själv :D  men när jag var klar där så bjöd jag mamma på fika vad cafét ! ^^ dyrt men de var värt det! inte varje dag mamma blir bjuden av mig på något:))

    sedan när jag väl va tillbaka i skolan så hade vi svenska! boooooooring och seriöst jag hatar fan min svenska lärare! likaså min matte lärare! matten går fan bara åt helvete nu! iaf med ekvationer önskar fan att jag kunde få ha min förra mattelärare!

    sedan på idrotten så sa alla att man inte skulle vara ombytt så jag bytte inte om men man skulle visst va det iaf? men vi har fått en sjukt bra vikarie på idrotten för att hon som vi egentligen har har fått barn och kommer inte tillbaka på ett år!  Väl efter skolan skulle jag dra efter skolan men fick ett sms av evelina att jag skulle komma bort till BF så gjorde det :) Johanna va även där och sara kom dit oxå! fick skjuss av johannas mamma till arenan oxå så tacktack!:) träningen gick bara bra , tränade rätt mycket på min kondition och så mycket känns det inte i kroppen idag! träffade även en lärare som jag hade på IV när jag va på gymmet!(:

    Lisa kom och mötte mig vid banken när jag kom med bussen hem, så vi drog till konsum hon skulle ha godis. När vi kom hem till mig så packade jag upp väskan och duschade ohså :))) haha sedan drog vi faktiskt och åt pizza(a) sen när vi kom hem så öppnade jag vinflaskan hah drack fan nästan upp hela själv xD jag ringde till emma inatt också , hon verkade ha kul men hon mobba mig inte okej alltså haha men jag tkr om dig oxå vännen ;) lovade att ringa henne idag men mina pengar tog slut så sorry gumman så kan jag inte ringa dig idag:oo fast de va sjukt roligt att prata ned dig:)

    idag är det lördag som alla vet?;) ska ha monopol dag/kväll/natt med lisa idag!:D fett chill jao ;) funderar på om vi ska göra kladdkaka som vi kan frossa i oss ,, hahahhahaha ! nae men ska ta och va social med henne nu och restan utav dagen :D! men skriver mera senare :)

    pussen♥





    bilden har inget med inlägget att göra ^^



    FREEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAG

    tjenare alla sötnosar!;)

    sitter i soffan och dricker lite små gott :D hopppas allt är bra med er :D! fårse hur jag mår imorn ;) hahahah

    skriver mera imorn ist!:)


    pussen





    GYM!!!!!

    tjenare bloggen!

    kom precis hem , äter flingor :D mummmmsss!!! ska snart in i duschen :)

    det har varit en soft dag idag! hade redovisning idag och det gick bara bra sedan när det va klart så hämtade jag mina serveringskläder som jag ska ha på tisdag(y)!!!!!!!

    efter skolan drog jag till gymmet äntligen :D! körde ett rätt okej fast hårt pass! haha sedan när jag skulle slå på boxningssäcken så va hanskarna sjukt svettiga , mmmmmm jättemys med svettiga boxningshanskar..  kan säga hej träningsvärk imorn när jag vaknar :)))) !! menmen nu är jag iaf igång igen med träningen & det känns så sjukt bra! för jag har bestämmt mig att inte äta onyttigt skit i veckorna endast på lördagar!men det skulle ju bara vara ett plus om man inte käka ngt på helgerna heller (;

    näe nu ska jag käka upp mina flingor sedan väntar en låååååååååååång varm dusch ;))

    pussen



    slänger in en bild på stället som jag tränar på ;>
    gymmet heter " actic " ;)


    nattinatti!

    haha lite roligt .. igår vid denna tid så sov jag ;o nej nu ska jag stänga av datorn sedan fixa mig , ta fram kläder packa väskan till gymmet osv sedan sooooooova!:')

    Är lite nervös inför imorgon eftersom vi har redovisning och jag hatar seriöst verkligen hatar att stå framför folk och prata när det gäller seriösa saker!

    i'm a big fan of ...

    Måste bara skirva ett inlägg om Maria Montazami!

    Du är en sådan sjukt härlig männsika, du bjuder på dig själv och är en himla envis person som inte ger sig förens du fått din vilja igenom typ?

    Dem som säger att du är trög,snobbig osv har så sjukt fel! För mig är du en helt awesome människa & det skulle vara nice att få träffa dig! och älskar när max reklamen är iallafall när du gör reklam via max!

    Gordon Ramsay är min förebild när det gäller maten/köket & du maria du är min förebild helt klart! Både du och Gordon är sjukt grymma personer! :D


     Blev visst att jag skrev lite om Gordon Ramsay när det var meningen att jag skulle skriva om Maria;)
     hiih men lägger upp bilder på mina förebilder;)
     ha det bäst
     puss





     





     
     Tänk att få stå i det köket och jobba!
    inget jag skulle tacka nej till precis!;D



    snöööööööö!!??!?!

    Tjo!

    Idag när jag vaknade så blev jag inte speciellt glad! deeeeeeeeeeeet snöade och det snöar fortfarande:((((((

    skolan idag har varit bara bra faktiskt :) när vi hade livskunskap idag så gjorde vi klart våra områden som vi har jobbat med:) jag och 2 till har tagit fakta om glass och sedan gjorde vi glass eller rättare sagt jag och sebastian skrev fakta och den andra sebastian gjorde glassen som blev jättegod!:) såå imorgon har vi redovisning och provsmakning!:)

    sedan när vi slutade så köpte jag mig en macka och juice , snackade lite med lisa medans vi väntade på att våran buss skulle komma ^^ och så bestämde vi att vi ska ha en monopolspelhelg i helgen;)

    nej nu ska jag käka lite tror jag sedan plugga lite & passa min lillebror när mamma drar och gör ngt med sina kompisar..

    jag kollade även lite på friends.se för en liten stund sedan och blir faktiskt lite ledsen när man tänker på alla som blir mobbade i skolan , på jobbet , på internet , via sms osv! har själv blivit mobbad i 6 jävla år .. är så trött på att folk ALLTID måste ha någon att plåga och va elak emot! det är fel! jag tycker att friends gör ett sjukt bra arbete och skulle mer än gärna kunna vara med i friends!

    åååhh dagens drog är låten " I just had sex " jag knarkar verkligen den låten!♥

















    Tisdag

    Hejj!

    Halvsitter i sängen , har precis skrivit klart lite fakta om glass som ska redovisas på tordag! skrivit om historian och förvaringen & lyssnar även på musik just nu är det jay smith som hörs i lurarna!

    Tänkte om jag ska berätta lite om min dag?

    Det var kul att träffa alla igen efter lovet! Men har helst bara viljat att sovit på lektionerna idag, har inte alls varit på humör för att jobba är så sjukt trött:(((( och jag känner själv att när jag är såhär trött så är jag inge vidare social och småtjurig..  när jag väl kom hem så la jag mig i sängen och höll seriöst på att somna bara på någon sekund , men mamma kom in och sa något så jag vaknade till.. det är typ min dag! låter ju som en sjuuuuuukt rolig dag eller inte. Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet och nu om "mjölk" ni undrar säkert , plugga om mjölk??? hah jag skulle säga detsamma om någon sa till mig att " nej nu ska jag plugga om mjölk " men det är så att jag pluggar ju på hotell-och restaurang programmet och då läser man massa olika ämnen och då är livsmedel en utav ämnerna.

    När vi hade storkök idag så fick vi vårat nya schema och säger en sak , FYFAN VAD CHIIIILL!!! älskar det redan (y) sen på tisdag så öppnar vi restaurangen och jag börjar med att servera inte för att det är det jag vill jobba med men det är sjukt roligt faktiskt :) faaaaaaast det är ju som kock jag vill jobba som och jag ska då fan lyckas med att nå mina mål som jag har , vill nämligen bli en berömd kock!!!! Som ni förstått så brinner jag verkligen för matlagningen det är så underbart roligt att hålla på med, älskar det seriöst sjukt mycket!

    Tänk att bli som Ramsay Gordon , det skulle inte va helt fel han är så sjukt duktig på sin sak! Jag ser honom som min förebild i köket! Det skulle vara sjukt kul om man hade honom som chef!










    bilderna på min idol / förebild får avsluta dagens inlägg :)

    pussss



    trött???

    godmorgon!:)

    somnade ca halv tre inatt även att jag gick och la mig tidigt:s .. vaknade vid kvart i sex av att klockan ringde så gick upp och tog mig en varm och skön dusch!!! har fixat mig så sitter oh käkar min frukost och tänker på en sak .. HUR SKA JAG KLARA AV DAGEN?!?!??!?!?!?! 

    Ska väcka min mamma och bror snart så bror min inte kommer försent till skolan , och ska be om skjuss till bussen för pallar inte gå ;o

    Hoppas alla får en sjukt bra dag & fårse om det kommer ngt inlägg senare för lär väl va helt död när jag kommer hem (y)

    pusssssssss


    skola imorgon

    Shhiiit , fatta snart är lovet slut det har gått så sjukt fort! lyssnar på lite musik och kollar lite på olika bloggar..
    kollade bland annat på josefin's blogg , du skriver sjukt bra tjejen!:)<3

    Hoppas att jag kan sova inatt för jag vill verkligen inte va halv död i skolan imorn! fick ett nummer utav mamma förut angående sommarjobb och eventuell helg jobb? skulle inte vara helt fel att tjäna lite extra cash!!!

    Nu när skolan drar igång så ska jag försöka vara bättre på att ha något syfte när jag bloggar.. Har lovat mig själv att nu är det dags att börja träna på gymmet igen och börjar på onsdag! Fast egentligen så är det skönt att skolan startar igen , komma tillbaka i " vardagen " som man brukar säga! Men att behöva ställa klockan på 05.45 känns inge vidare skoj , men måste duscha och sånt innan plugget.

    Jag vet redan nu att jag inte kommer blogga lika mycket som jag gjort under lovet men det har ju en förklaring , är ju i skolan och studerar som dom flesta är?:)


    gymmet som jag gymmar på (;



    finns det något bättre program att gå eller?
    svaret är NEJ!!! är sjukt glad att
    jag valde HR!:)


    Nej nu ska jag nog fixa mig sen lägga mig i sängen och läsa lite^^
    Ha det bäst så hörs vi imorgon

    Puusssssssssssssssss!


    dags för plugg igen.

    jahopp nu äre dags att plugga lite igen .... blir att hittat på ngt med sofie senare :))
    seriöst , fixaar jag inte omprovet om mjölk nu så lackar jag totalt ur!!

    bilden får avsluta inlägget!


    bra eller? ..

    vaknade för en liten stund sedan (:  fick en glad överaskning på posten idag.. fick nämligen 300 kr av inga-lill & bertil! :) tack så sjukt mycket!!!:D fick det eftersom jag har fyllt:)

    aja , sedan så tog jag fram kläder & började fixa mig , smörja in tatton osv:) har pluggat lite nu så sitter och lyssnar på frida's spellista på spotify och ska diska innan mamma och marcus kommer hem! ;>

    har även kollat HR10's nya schema , det är sjukt mycket bättre än vårt förra schema!!! :) men ska fortsätta att plugga lite snart igen!!!


    man ser inte tiderna så bra men jag lovar onsdagarna kommer jag att älska!♥

    :(

    ursäkta mitt språk men fyfan så ont jag har i magen , sova det kan jag då fan heller inte göra! så jävla segt och drygt! klockan är fan 04.35 ;s  alltså ååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhh :( jag vill sova fan :( jag kommer aldrig orka med dagen ... :(((((


    bilden säger ganska mkt om hur jävla ont jag har !:(


    trött..

    alltså jag är sjukt trött endå sov jag till klockan 15.00 ? ;o haha ska snart sova iaf(: 
    I♥SOVA!  
    Godnatt!


    P.S

    Idag fyller sara 20 år så ett stort grattis till dig!:D hoppas du får en kanondag!;)



    i don't know..?

    sitter och kollar massa dikter & lyssnar på deppmusik typ.. det är så sjukt jobbigt när jag känner mig som jag gör just nu .. glad på utsidan men insidan gråter jag och mår inte alls lika bra som jag gör på utsidan.. 

    önskar bara att man kunde ha vissa närmre omkring sig än ha dem på långt avstånd .. livet är inte alltid på topp.
    men en sak vet jag & det är att jag har dem som jag kan prata med , det är så sjukt underbart att ha det för det finns dom som inte har det , dom tycker jag så sjukt mycket synd om. alla ska kunna ha en vän som man kan dela glädje & sorg med..

    Hissar ; Secondhand Serenade för att dem gör sjukt bra musik , älskar sångarens röst & deras texter! och hissar även  Jay Smith för han har en sådan sjukt bra röst, älskar honom seriöst!♥

    Dissar
    ; mig själv för att jag var enormt emot jay förut!

    en fråga ..

    Hur viktigt tycker ni det är att alla har en vän som man kan prata med allt om?  







    "En riktig vän är någon som bryr sig om och aldrig sviker.
     En riktig vän är någon som man kan skratta och vara tyst tillsammans med.
     En riktig vän är någon man kan lita på.
     En riktig vän är någon som lyssnar och tröstar.
     En riktig vän är någon som tycker om mig väldigt mycket och jag den.
     En riktig vän är någon som alltid kommer att finnas i mitt hjärta.
     En riktig vän är DU!"









    sova...

    vaknade klockan 15.00 idag , absolut inte okej!!!! och jag som skulle plugga hela dagen , jo tjena sofie ! hah men har iaf pluggat lite ! <:

    sitter och lyssnar på spotify och tänkte få liza att logga in på msn hahah , sen blir det att lägga sig skapligt tidigt ikväll och imorgon kväll för skolan börjar ju igen på TISDAG .. kan man inte ha längre lov??? haha längtar redan till sportlovet..   alltså vill bara sova igen är trött och känner inte alls för något idag. blir säkert film sen ;D

    mamma och marcus har åkt till stefan som är mammas kille, skönt att va själv hemma!! skulle heller inte va helt fel att bo i en egen lägenhet ;OO

    har tänkt på en sak och är det så om man gjort en tatuering så vill man göra en till? .. är sjukt sugen på att göra en till..



    ha det bäst!
    /sofie


    film

    skriver ett snabbt litet inlägg innan jag ska ge datorn till mamma! har kollat runt på olika bloggar kollade nyss en blogg som va sjukt snyggt designat;o nae nu ska jag nog bara chilla med nån film och cider tror jag :> !

    godnatt med er!


    " man kan ha många kompisar men väldigtvänner "


    kalmar

    sitter och käkar pommes medans jag kollar på snabba cash ;)

    har som sagt varit i kalmar idag :) köpte ett par nya leggings och en grå kofta <;
    när jag va inne på ikea så hitta jag en säng som jag ska få av mamma , tror jag (a) 



    sett ut såhär idag ^^


    den sängen äre som jag ska få (;



    mohah min favo på ikea!!

    ¨
    suddig blid jag vet! .. skyller på kameran!;o


    dem ser snyggare ut irl ;))))


    haha bilden får avsluta inlägget!;)



    puss & kram
    /sofie

    kärlek på er!

    ååååhh blir så himla glad , kollade nyss besökare och statistiken , det har gått från 80 - 120 bara sen igår:D! kärlek på er alla alltså!:* riktigt glad sofie här nu alltså :D!


    yeha!

    säger bara en sak .. FAN VAD NÖJD JAG ÄR MED DESIGNEN NU :D 

    har hållt på som en galning med designen och jaa som sagt det ger ju resultat;)))

    hmm blir nog att lägga sig tidigt ikväll ^^ ska till ikea imorn <: hiih

    har inte så mycket att säga men vad TYCKER NI  om designen då? det är inte svårt att skriva en liten kommentar precis?;p


    sköt om er!

    kram
    /sofie




    heh

    fixat lite med designen nu men är inte klar...  får göra den klar ikväll eller imorn :) nöjd med headern oxå..

    nej nu ska jag dra och käka taco , vi hörs!

    Pusssssssss

    plugg..

    blev inte att träffa sofie , hon mådde tydligen illa? aja skitsamma :)

    tog mig i kragen och började med att plugga så är stolt över mig själv!:D hah passade även på att ta egobilder samt bilder på mina böcker(a) thihihi




    DAGENS VILL HA: pengar!!

    DAGENS KLÄDSEL: leggings , linne & tröja & underkläder

    DAGENS FRISYR: utsläppt / plattat

    DAGENS LÅT: shut up and sleep with me!

    DAGENS PLANER: har inga!

    DAGENS SAKNAD: släkten..

    DAGENS DUMMASTE: nada!

    DAGENS MISSLYCKANDE: nada

    DAGENS DROG: musik

    DAGENS KÖP: inget

    DAGENS GODIS: chips

    DAGENS HUMÖR: trött , glad

    DAGENS CITAT:  " ta dagen som den kommer för imorn kan det vara försent "

    DAGENS ROLIGASTE:  emma (;








    plugg ;O




    Friday!

    idag blir man riktigt glad när man kollar ut! det är 4 plus solen skiner & blå himmel.. riktigt fint väder alltså <;

    ska snart in i duschen & sedan träffa sofie ett tag. när jag kommer hem sen så ska jag seriöst sätta mig med att börja plugga kan inte skjuta på det hela tiden & det är mitt betyg det handlar om , vill verkligen inte ha IG i livsmedelskunskap..!!!!

    fredag idag men det känns inte som fredag snarare som typ tisdag eller onsdag??
    hoppas allt är bra med er!

    puss







    bilden tagen från google <:


    skulle inte va fel att bo där ;o

    tråkigt....

    har tråkigt och kan inte sova så ska svara på lite frågor;)


    Hur bor du: md mamma & bror
    Brukar du komma i tid: oftast!
    Hur lång är du: 170 typp
    Kan du laga mat: yes , love it!
    Vad jobbar du med/pluggar du: hotell-och restaurang;)
    Vad har du på dig just nu: t-shirt & underkläder
    Har du någon fobi: ohhjaa ... SPINDLAR!!!
    Hade du en bra kväll igår: jaa(:
    Vilket är ditt senaste inköp: hahah choklad & chips:(
    Din favoritdryck på morgonen: juice
    Var fick du dina senaste pengar ifrån: studiebidraget & julklapp
    Har du sovit i din egen säng inatt: yep
    Vad hade du sönder senast:
    ehm kmr inte ihåg
    Vem snackade du med senast: emma <;
    Varm favoritdricka: kaffffffe♥
    Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
    Alkoholhaltig favoritdricka:  cider eller jäger <;

    När gjorde du senast något riktigt dum : venne
    Saknar du någon just nu:  som fan...
    Vad ska man göra för att få dig irriterad: beror på
    Någon jag stör mig på: inga namn nämnda!
    Intressen: kompisar , sova , träna , mobilen , laga mat .
    senaste person du kramade: elin
    Senaste person du ringde: mamma
    Senaste person som ringde dig: liza
    Vad drack du senast: cider :D
    Vill du ha barn: i framtiden !
    Längtar du till din nästa födelsedag: oohja <:
    Har rakat dina ben någon gång: ja:D
    Är du sugen på något nu: en runda på krogen!
    Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 1-3
    Använder du hudkräm: ibland
    Attraheras du av män med skägg: hmm ..
    Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
    Brukar du baka: lätt!
    Röstade du i det senaste valet: fick ej rösta!
    Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jaa men de kan bli bättre!
    Vilken låt lyssnade du senast på: jay smith - dreaming people
    Har någon annan sovit i din säng inatt: nix
    Vad tycker du är äckligt: fisk , spindlar , pervogubbar ..
    Har du pengar på mobilen: yepp





    sömntest!

    - Vad har du på dig när du sover? min ullareds t-shirt & trosor

    - Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) magen :D

    - Hur många kuddar har du i sängen?2-4

    - Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? ibland..

    - Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? yepp..


    lite nytt på bloggen!

    som ni ser så har jag ny design :)) gillar den faktiskt, sen blir det  lite omväxling här på bloggen & det kanske uppskattas? hoppas det iaf..

    visst är det så sjukt typsikt när man vill göra ngt så har man INGA PENGAR  det är så sjukt ååååååååååååh rent ut sagt..  jag vill in på krogen ju ;OOOOOOOO

    om jag inte minns fel så får man väl inte dricka på typ 2 veckor eller något när man piercat tungan? någon som vet??

    men liksom får la vänta tills mamma får sin lön , hon är ju skylldig mig typ hela studiebidraget? (a) hah då får jag dra te krogen ;)




    äh , en ego bild gör inget att ladda upp (a)


    skulle inte va helt fel att ta sig några drinkar;O


    till dig bästa vän, tack för att du finns! bilden
    säger mer än tusen ord!..

    "You'll be in my heart!♥"





    checka?

    Jag tycker att ni kolla in min kompis blogg den är sjukt fin designad och sedan är den bra & rolig att läsa oxå^^


    http://www.duvethonfridaa.blogg.se




    Till något helt annat ..

    alltså jag funderar och funderar på vad min blogg egentligen ska handla om?
    har ingen fantasi om vad jag ska skriva om.. ska jag lägga upp mer bilder på dagens klädsel , hissa & dissa ?
    jaa ni får helt enkelt hjälpa mig! :)



    äntligen!

    har äntligen bestämt mig att jag ska pierca tungan ! :D och ska göra det med emma när vi får studiebidraget;)!! fett nice!!:D




     
    ska jag ha den som header eller ???



    eller denna som jag har nu ?

    vill höra era åsikter!;D

    (L)


    du är bäst! tack för att du är du!<3 
    gjord av ; sofie meijer


    du är bäst , finns ingen finare vän än du liza är så jävla glad att du & jag känner
    varandra! loveyou!
    gjord av ; liza dahlin

    soooooova är nice

    vaknade av en reflex venne varför men skitsamma.. när jag tittade på klockan så var den 14.30 ;O!?!??! omg och jag som skulle fixat lite idag ;O men ska iaf snart börja med att plugga lite :) så tyvärr blir det ett kort inlägg nu men hoppas att allt är bra med er:)?

    pussen


    onsdag

    har precis gjort klart en video till liza(a) så väntar på att den ska sparas klart ^^

    idag åkte elin vidare te sin kille , alltid lika tråkigt att säga hejdå till ngn som man knappt träffar:( menmen har iaf har sjukt roligt med henne! damn i love you my friend!

    just nu lyssnar jag på musik & får se vad som händer senare men de blir la att sitta vid datorn ..

    bläää på tisdag börjar skolan igen ;s sjukt seeeeeegt!!!!!!!! men de ska endå bli skönt att skolan börjar igen.. man kommer in i vardagen igen :)!! sedan taggar vi sportlovet som ev kommer att bli hos liza(;

    ha det bra med er!
    pussen






    sorry..

    sorry att jag inte bloggat på ett tag men har elin här nu & då har jag ingen större lust att sitta vid datorn och blogg:p hah men just nu sitter vi och kollar film :)

    tatuerade ju mig i måndags och är sjukt nöjd med den :) även att vissa tycker att den är sne osv men vilken tur dom har då som slipper bära på tatueringen hela livet :)))))))






    på bilderna så är tatueringen ny gjord:) ser bättre ut nu (:


    puss & kram!

    :)

    nu är vi äntligen på väg hem!! så otroligt skönt det ska bli att komma hem!! & imorn blire att tagga sig!:) lägger upp bild på resultatet!:) hihi skriver mer senare när jag har kommit hem osv.


    pussen

    YES!

    ÄNTLIGEN säger jag bara!!!!!!!!!!!!!! nu är jag fan 18 år :D som jag har längtat

    fick världens finaste start på min dag , amandha och amanda sjöng för mig , fick en söt video av bästa liza:)!!

    nu får jag dra in på krogen mohahahhahahah! ha det bbäst:D


    RSS 2.0